У Івано-Франківській області презентовано проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України»

Суспільство

ПРООН у Івано-Франківській області: презентовано проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України»


Повідомляє Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківська обласна державна адміністрація


Сьогодні, 12 жовтня, відбулося засідання місцевого комітету з оцінки проєкту, на якому презентували проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України», що реалізується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Великобританії та Північної Ірландії.


З вітальним словом під час засідання звернулися Станіслав Топольницький, керівник Програми ПРООН з інклюзивного розвитку, відновлення та розбудови миру, ПРООН в Україні; Домінік-Гайдн Брейтвейт, регіональний радник з питань конфліктів, Посольство Великобританії в Україні та Мустафа Саіт-Аметов, керівник програми ПРООН з розвитку регіонів, ПРООН в Україні.


Мета проєкту полягає у посиленні стійкості громад в умовах війни та багатофакторної кризи шляхом зміцнення потенціалу регіональних органів влади та органів місцевого самоврядування, а також їхніх партнерів із питань управління кризовим реагуванням та посткризовим відновленням, розширення доступу до публічних послуг і створення нових економічних можливостей для місцевого населення та внутрішньо переміщених людей.


Участь в онлайн-зустрічі на платформі Zoom взяли 4 області: Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська, Рівенська. Зокрема, начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації Ігор Фіняк, начальниця відділу розвитку електронних та адміністративних послуг Оксана Данилюк, начальниця управління з питань реалізації розвиткових проєктів, аналітичних досліджень та ефективного управління майном департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Мар’яна Гургула, а також регіональна координаторка ПРООН у Івано-Франківській області Леся Попелюх.


У програмі заходу відбувся огляд проекту «Посилення стійкості громад в регіонах України»; оцінка якості проекту; обговорення та схвалення презентованого проєкту; коментарі та рекомендації; обговорення.


Принагідно додамо, що Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні висловила свою вдячність Івано-Франківській обласній військовій адміністрації (ОВА) за співробітництво між нашими інституціями. Сподіваємось на продовження нашої успішної співпраці задля відновлення України.


Переглядів: 485
banner