В Яремчі керуючий справами міськвиконкому Василь Озорович провів засідання

Суспільство

11 жовтня в приміщенні виконавчого комітету, керуючий справами міськвиконкому (голова Міжвідомчої ради) Василь Озорович провів засідання Міжвідомчої ради міськвиконкому з питань сім`ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім`ї та протидії торгівлі людьми.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Яремчанська міська рада


У засіданні взяли участь представники Соцзахист Яремче , Яремчанська міська філія Івано-Франківського обласного центру зайнятості, відділу «Яремчанське бюро правової допомоги» Івано-Франківського місцевого центру з питань надання безоплатної вторинної правової допомоги.


Обговорили підготовку до проведення інформаційної кампанії з питань протидії торгівлі людьми з метою відзначення Європейського дня протидії торгівлі людьми та інформування громадян України про існуючу проблему торгівлі людьми і попередження потрапляння до сучасного рабства.


Європейський день протидії торгівлі людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.


У час війни жінки та діти нашої держави змушені покинути Україну та прямувати до сусідніх країн; чоловіки, що залишаються всередині країни, втрачають роботу і дохід; обмежені можливості забезпечити головні потреби внутрішньо переміщених осіб, біженців та постраждалого від війни населення, внаслідок цього виникає ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми.


Після засідання розповсюдили інформаційні буклети.


Переглядів: 469
banner