Діти захисників України вирушили на екскурсію до села Підгір’я Івано-Франківського району

Суспільство

Незабутній день розваг влаштували для дітей наших захисників.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуська районна державна адміністрація


Сьогодні, 7 жовтня, за сприяння керівництва райдержадміністрації діти захисників України разом зі своїми матерями з Калуського району вирушили на екскурсію до села Підгір’я Івано-Франківського району. Голова РДА – начальник районної військової адміністрації Жанна Табанець зустрілася з дітьми та побажала їм гарного відпочинку. На дітей чекала цікава подорож до загадкового світу – Парку історії Землі.


Захоплюючі історії часів юрського періоду розповів екскурсовод парку. Діти із захопленням слухали про динозаврів, ящірок, мамонтів, а також мали можливість поглянути в історичний екскурс, як формувався весь світ. За цей час усі охочі мали можливість не лише зрозуміти, як виглядають ті чи інші екзотичні істоти, дізнатися чимало цікавих фактів про найрізноманітніших представників тваринного світу, але й поринути у справжню подорож мільйонами років еволюції нашої планети. І це ще не все.


Цього дня діти побували на універсальному спортивному та дитячому майданчиках, і в «лабораторії божевільного професора», де побачили трансформерів та Чарівну Іскру, яка виконує бажання, пройшли лазерним лабіринтом. Насамкінець побували на фермі, де побачили страусів, кіз, овець, тигрів і павлінів. Після екскурсії дітей почастували смачним обідом та вручили солодкі подарунки.
Без сумніву, відпочинок вдався, а посмішки, позитивні емоції і незабутні спогади про подорож діти повезли із собою додому.


Екскурсію організовано за фінансової підтримки громадської організації “Хазард”. ГО «Хазард» Також долучилися до допомоги і благодійники з-за кордону – родина Фанкхаузер-Еберле з Опферсхофену (Швейцарія). Перевезення здійснив ТОВ «Євро-Авто-Бан» (директор Володимир Банах).

 



Переглядів: 551
banner