У Верховині впроваджується проєкт з реконструкції та ремонту будівлі пансіону Красноїльського ліцею

Суспільство

Верховинська селищна рада впроваджує проект з реконструкції та ремонту будівлі пансіону Красноїльського ліцею для соціальної адаптації та розміщення внутрішньо переміщених осіб.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Верховинська селищна рада


Проект реалізовується в рамках програми «АСТ Appeal UKR 221» за сприяння радника голови обласної державної адміністрації Івана Шкіндюка.


Угоду про реалізацію даного проекту підписали голова Верховинської селищної ради Василь Мицканюк, донор – директор департаменту гуманітарного та міжнародного розвитку Угорської екуменічної служби допомоги Клара Кевехазі, голова правління ГО «Громадський центр «Еталон» Леся Аронець та «директор ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Західспецбуд» Уляна Данчик.


Відповідно до Угоди сторони беруть участь у проведенні комплексу робіт з реконструкції та ремонту будівлі пансіону Красноїльського ліцею для ВПО, де можуть одночасно проживати 55 осіб. Даний проект буде завершено до 30 грудня поточного року.


У даному реконструйованому приміщенні в селі Красноїлля, присілок Центр, зможуть тимчасово проживати 55 вимушено переміщених осіб у теплих кімнатах, з усіма зручностями.


Переглядів: 537
banner