У Калуській громаді тривають робіти з облаштування прихистку для внутрішньо переміщених осіб

Суспільство

Сьогодні Патриція Шморгун-Гаврилишин, співзасновниця Благодійного фонду “Move Ukraine”, оглянула перебіг робіт у прихистку, який облаштовують в одному із сіл Калуської громади.


Пише Голос-Інфо з посиланням на голову Калуша, Андрія Найду


Завершується п’ятий тиждень ремонту. П. Патриція особисто обирала кольори для фарбування стін. Справи йдуть до завершення.


 Відвідала майбутній прихисток і Христина Купчева, керівник проєкту «Домівка» програми Громада для сім’ї у БО «Українська освітня платформа». П. Христина зазначила, що вже облаштували три прихистки у Львівській області, працюють наразі в Івано-Франківській, Тернопільській та Закарпатській областях. Знайомство з облаштування житла в нашій громаді – це обмін досвідом та можливе сприяння у придбанні меблів та побутової техніки.


Загалом усі відзначили злагодженість у координації дій та якість вже проведених робіт. Також, Христина Купчева, представниця благодійного фонду, запропонувала співпрацю щодо проведення навчальних тренінгів для мешканців громади «7 звичок високоефективних сімей» та «Перший крок до лідерства» для дітей 7-17 років.


Також тривають роботи ще в одному приміщенні, яке стане прихистком для ВПО. Облаштування системи опалення здійснюється коштом місцевого бюджету. Ремонт, сподіваємося, буде виконано коштами донора.


Переглядів: 528
banner