Надвірнянська міська рада придбала нову спецтехніку для КП «Надвірнаводоканал» (ФОТО)

Суспільство

Одним з найважливіших соціально-економічних показників розвитку міста є належне функціонування мереж водно-каналізаційного господарства, за що відповідає в Надвірній комунальне підприємство «Надвірнаводоканал» на чолі з директором Василем Литвинюком. Силами даного підприємства регулярно проводяться профілактичні та ремонтні роботи поточного та капітального характеру для забезпечення якісним і безперервним постачанням питною водою для мешканців нашого міста та надання належних послуг з водовідведення.

Для того, щоб якісно і вчасно надавати дану послугу, звичайно необхідна наявність спеціалізованої техніки. Цього року автопарк спецтехніки КП «Надвірнаводоканал» поповнився ще одним автомобілем, а саме комбінованим каналопромивним та муловсмоктувальним автомобілем на шасі Ford Cargo 1833 DC. Нещодавно Надвірнянська міська рада через систему електронних закупівель «PROZORRO» придбала даний автомобіль, вартість якого складає 4 440 000 грн. Цей транспортний засіб є багатофункціональним, який дозволить оперативно проводити очистку ливневих мереж і каналізаційних колекторів різного діаметру і в свою чергу більш якісно надавати послуги та утримувати в належному стані мережі водопровідно-каналізаційного господарства Надвірної.

Варто зазначити, що з метою покращення матеріально-технічної бази КП «Надвірнянський житловик» та КП «Надвірнакомунсервіс» за кошти міського бюджету в 2018 та 2019 роках було придбано 2 сміттєвози, які допомагають нашим комунальним підприємствам якісно виконувати функції із вивозу твердих побутових відходів.

Світлина від Надвірнянська міська рада.Світлина від Надвірнянська міська рада.Світлина від Надвірнянська міська рада.Світлина від Надвірнянська міська рада.Світлина від Надвірнянська міська рада.



Переглядів: 286
banner