Прикарпатські надзвичайники відновлюють пошкоджене житло на Донбасі (ФОТО)

Суспільство
На початку вересня на Донеччину прибув зведений підрозділ рятувальників Головного управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Дізнається Голос-Інфо від надзвичайників.

Наприклад, до селища Очеретине Донецької області приїхали службовці другої групи ГУ ДСНС України з Івано-Франківської області з метою відновлення пошкодженого житла.

Мешканці прифронтових територій вже висловили слова подяки прикарпатським надзвичайникам.

Зокрема, головна спеціалістка відділу розвитку територій Очеретинської селищної військово-цивільної адміністрації Донецької області віддячує рятувальникам наступним чином:


З історії ми знаємо, що добрі, а саме головне важливі справи, завжди були властиві українському народу. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток громад, в нелегкі для них часи. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.
На початку вересня до нашого селища завітали службовці ГУ ДСНС України з Івано- Франківської області, а саме друга група (згідно розподілу по селищам), для відновлення пошкодженого житла. Шановні службовці,
від себе особисто і від імені нашої громади, висловлюю щиру вдячність за цю безкорисну допомогу нашій громаді. Ваша допомога – це неоціненний внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка нашої громади.
Нехай Ваші важливі справи повернуться до Вас сторицею. Бажаю всім причетним до цього усіляких гараздів, здоров’я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху“, – пише Ольга Бойко.


Нагадуємо, що 30 серпня Прикарпатські рятувальники відправились на схід України.




Переглядів: 423
banner