Як приготувати котлети з курячої печінки без допомоги м’ясорубки

Кулінарні рецепти

Котлети з курячої печінки можна приготувати навіть без допомоги м’ясорубки.

Не є таємницею те, що куряча печінка є джерелом великої кількості вітамінів, а також дозволяє тримати рівень гемоглобіну у нормі. Але не усі знають, що можна легко приготувати печінкові котлети, не використовуючи м’ясорубку.

Інгредієнти

Для приготування цієї простої, швидкої і корисної страви будуть потрібні наступні інгредієнти:

  • свіжа куряча печінка;
  • куряче яйце;
  • спеції;
  • соняшникова олія;
  • сіль;
  • ріпчаста цибуля;
  • пшеничне борошно.

Кількість інгредієнтів можна обирати самостійно, залежно від бажаного розміру страви, а також індивідуальних смакових уподобань.

Приготування

Насамперед необхідно ретельно промити печінку, а також почистити і помити цибулю. Далі курячу печінку потрібно дрібно нарізати на довільні шматочки і викласти у глибокий посуд.

Туди ж необхідно відправити дрібно нарізану цибулю і розбити куряче яйце. Зверху додати спеції, сіль за смаком і пшеничне борошно таким чином, щоб утворилося не рідке і не дуже сухе тісто.

Якою б якісною не була сковорода, на ній не можна смажити без попереднього розігріву, оскільки продукти будуть прилипати до покриття.

Після того як сковорода з соняшниковою олією розігрілася, необхідно викладати столовою ложкою тісто, надаючи йому бажану форму.

Печінкові котлети не вимагають великої кількості часу для повного приготування, тому їх потрібно смажити по 2-3 хвилини з кожного боку. Готові котлети можна подавати у якості доповнення до гарніру, або у якості окремої страви.

Джерело



Переглядів: 336