Кабачки по-корейськи — яскрава, свіжа та ароматна холодна закуска

Кулінарні рецепти

Найсмачніший рецепт, без термообробки!

Класна закуска з кабачків за 5 хвилин — кабачки по-корейськи. Можна заготовлювати на зиму, готувати салати і подавати навіть на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Кабачок — 1 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Рослинна олія (краще кунжутна) — 2 ст. л.
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Коріандр — 2-3 щіпки.
  • Сіль — 1 щіпка.
  • Червоний перець чилі — 1 г.
  • Яблучний оцет — 1 ч. л.
  • Часник молодий — 5 зубчиків.

Приготування

Спочатку візьмемо дві невеликі морквини наріжемо їх соломкою, якщо у вас є терка для корейської моркви беріть її. Нарізаємо максимально тоненько.

Візьмемо кабачок, відрізаємо попки-плодоніжки. Кабачок нарізаємо так як моркву дуже тоненькою соломкою.

Додамо 2 столові ложки кунжутної олії, ви можете сміливо замінити на будь-яку рослинну (кунжутна олія дає родзинку і неповторний смак). Дві столові ложки соєвого соусу, коріандр, трохи посолити, додати трохи червоного перцю, яблучний оцет 6% буквально 1 чайну ложку. Натираємо часник 5 дрібних зубчиків і гарненько все перемішуємо.

Якщо у вас є ще соус кімчі добавте одну столову ложку (буде приголомшливий і не реально смачний смак). Додаємо коріандр, додавайте побільше, обов’язково пробуйте на смак і додайте то чого вам не вистачає.

Далі залишаємо маринуватися. Але можна їсти і зараз — смачно і насичено!

Джерело



Переглядів: 257