Покроковий рецепт домашнього бананового-вершкового морозива
Смачніше магазинного в рази.
Цього року особливо жарко. Раз у раз температури б’ють всілякі рекорди. Порятунком від аномальної спеки може стати домашнє морозиво, яке готується легко і швидко.
Головна перевага такого морозива перед магазинним — користь. Більш того, готувати такий десерт дуже просто. Також до цього процесу можна залучити своїх домочадців, щоб відмінно провести час.
Інгредієнти:
- Банани — 3 шт.,
- Вершки 33% — 350 мл.,
- Ванільний екстракт — 2 краплі.
Приготування
Для приготування знадобиться міксер або блендер.
Потрібно нарізати фрукти кружечками і покласти в морозилку на годину-дві. Це помітно полегшить процес готування, тому що заморожені банани простіше перемолоти в блендері.
Коли фрукти затвердіють, покладіть їх в ємність, додайте туди холодні вершки, ванільний екстракт. Ванільний цукор теж можна використовувати, а ось ванілін залиште для випічки.
Отриману масу потрібно ретельно перемішати до однорідності, розкласти по тарілках і прибрати в морозилку.
Прикрасити ласощі можна ягодами, фруктами або гілочкою м’яти.
Переглядів: 266