Ледачий штрудель: смачний рулет для тих, у кого немає часу на приготування тіста
Ледачий штрудель смакує не гірше за оригінальну страву.
Мабуть, немає таких людей, яким не подобався б штрудель. Головні його переваги — тонке та хрустке тісто, яке має кілька шарів, а також карамелізовані яблука. Вже від цієї картинки у голові хочеться розпочати таке чаювання. Але інколи немає часу або бажання займатися приготуванням тіста. Тому сьогодні ми пропонуємо вам альтернативний, проте не менш смачний варіант приготування цього смаколика.
Інгредієнти
- лаваш — 2 шт.;
- яблука напівсолодкі — 3 шт.;
- кориця — 1ст. ложка;
- цукор — 2 ст. ложки;
- рослинна олія — для смаження і змащування;
- цукрова пудра — для подачі.
Приготування
- Яблука очистить і поріжте на дрібні кубики. Обсмажте на олії, додавши корицю і цукор.
- Потім викладіть карамелізовані яблука на край лаваша і загорніть у рулет.
- Викладіть рулет на пергаментний папір.
- Змастіть рослинною олією і поставте запікати у духовку на 25 хвилин за 180° С.
- Подавайте, посипавши цукровою пудрою.
Смачного!
Переглядів: 291