Дівчина поділилася лайфхаком, як нарізають ріпчасту цибулю справжні шефи — люди в захваті від поради

Поради, Технології

І ми робили це неправильно.

Кожен, хто коли-небудь готував страви з цибулею, знає, яка це мука — дрібно її нарізати і при цьому не втратити пальців. Благо досвідчені кулінари не проти поділитися своїми секретами. Послухавши поради героїні цього матеріалу, кожен зможе покришити цибулю, як істинний шеф.

Зірка кулінарного “Тіктока” Поппі О-Туль поділилася лайфхаком, який, як висловилася дівчина, “змінить ваше життя”. І хоч звучить заява підозріло голосно, для людей, які проводять по кілька годин на тиждень на кухні, він і правда може помітно спростити процес готування. Поппі розкрила, як нарізають ріпчасту цибулю справжні шефи!

“Це буквально перша техніка, яку ви освоюєте, коли вчіться на шефа”, — сказала Поппі О-Туль

Насамперед дівчина відрізає верхівку, очищає цибулину і ділить її на дві частини. Після потрібно взяти половину і зробити в ній кілька поздовжніх надрізів, не зачіпаючи коріння. Так вся цибулина тримається цільним шматком. Потім залишається зовсім небагато — покришити цибулю перпендикулярно надрізам, які зробили в попередніх кроках. На весь процес піде від сили 20 секунд, а якість кубиків буде помітно вища!

Коли 26-річна блогерка поділилася лайфхаком, її відео моментально стало вірусним. За кілька днів його подивилося близько мільйона осіб, і як мінімум 300 тисяч з них були в захваті від поради. У коментарях багато глядачів подякували Поппі за врятовані пальці і скорочений час, проведений на кухні.

Джерело



Переглядів: 286