Вершковий суп “Обжорка” — такий смачний, що всі просять добавки
Ароматний і ситний!
Шалено смачний вершковий суп зі шматочками м’яса. Готується страва дуже просто і швидко.
Суп, завдяки вмісту різних овочів, м’яса і плавленого сиру виходить дуже ароматним. Любителям негустих вершкових супів обов’язково припаде до смаку. А ще така страва обов’язково сподобається дітям.
Інгредієнти на 1,5 літра:
- картопля — 3 шт;
- фарш — 250 г;
- сирок плавлений — 200 г;
- вершки жирні — 150 мл;
- цибуля — 1 штука;
- морква — 1 штука;
- зелена цибуля і кріп — за смаком;
- сіль, перець — за смаком.
Приготування:
- Нарізаємо овочі кубиками.
- Зелень подрібнюємо дрібно.
- Фарш обсмажуємо до напівготовності на невеликій кількості рослинної олії.
- Змішуємо фарш із зеленою цибулею, подрібненим часником, солимо і перчимо до смаку.
- Обсмажуємо окремо цибулю на рослинній олії, потім додаємо моркву і тушкуємо до м’якості.
- Обсмажуємо картоплю кілька хвилин.
- Заливаємо овочі водою і варимо до готовності картоплі.
- Додаємо сирок, порізаний кубиками, перемішуємо, солимо за смаком.
- Коли сир розчиниться, додаємо вершки і варимо ще кілька хвилин.
- В кінці додаємо подрібнений кріп.
Ось такий простий суп ви зварите буквально за 30 хвилин. Смачного!
Переглядів: 350