Як приготувати пісний паштет з червоної квасолі
Секрети вірменської кухні.
До кінця посту залишилося всього-нічого, тож поки що ви можете побавити себе смачненьким паштетом. А ви пробували? Важливо, що рецепт цей абсолютно не складний, а процес — не трудомісткий. Кожна господиня знає, що заздалегідь замочена квасоля вариться набагато швидше. Інша справа за малим.
Інгредієнти:
- Квасоля — 150 гр.
- Часник — 2-3 середніх зубчики.
- Горіх волоський — 30 гр. крупно меленого.
- Сіль.
- Перець мелений, чорний і червоний — за смаком.
Приготування
- Квасолю зварити до повної готовності. Часник з квасолею розтерти занурювальним блендером (можна через м’ясорубку пропустити).
- Додати спеції і горіхи.
- Викладаємо на блюдо. Прикрашаємо гранатовими зернами і горіхами.
Кисло-солодкий гранат і солоний паштет відмінно гармонують. Спробуйте!
Переглядів: 261