Ніжна риба з овочами по-французьки: смачно і просто

Кулінарні рецепти

Ваші домочадці відтепер не захочуть їсти м’ясо, повірте.

Рибка — це завжди корисна страва. Ми пропонуємо приготувати минтай. Він виходить соковитий і дуже смачний. Таку рибку можна навіть на святковий стіл поставити і гості будуть точно в захваті. А ще готувати цю страву дуже просто, що точно сподобається всім господиням.

Необхідні продукти:

  • 800 грамів філе минтая
  • 1 столова ложка бальзамічного соусу
  • 1 столова ложка гірчиці
  • 2 столові ложки сметани
  • 2 моркви
  • 2 цибулини
  • 50 грамів твердого сиру
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування:

  1. Минтай обробляємо від кісток і готуємо філе. Нарізаємо його порційними шматочками.
  2. Форму для запікання змащуємо олією і кладемо рибу. Солимо і перчимо до смаку.
  3. У чашку кладемо гірчицю і бальзамічний соус, перемішуємо. Готовим маринадом змащуємо рибу і залишаємо на 15 хвилин.
  4. Очищаємо і натираємо на тертці моркву, нарізаємо шматочками цибулю. Кладемо овочі в сковороду, солимо і перчимо до смаку. Тушкуємо на середньому вогні до м’якості.
  5. Готові овочі перекладаємо на рибку, зверху розкладаємо сметану. Все присипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Випікаємо при температурі 180 градусів.
  6. Готову рибку подаємо до столу.

Джерело



Переглядів: 272