Запіканка з курячої грудки — цей рецепт займе почесне місце у вашій кулінарній книзі

Кулінарні рецепти

Легка і ситна страва.

У курячого м’яса є безліч переваг — воно смачне, поживне, не надто жирне і більш доступне за ціною, ніж яловичина і свинина. Тому “курячих” рецептів багато не буває.

Все в цій страві добре: просто готувати, потрібно мінімум продуктів, і надзвичайно смачно. Ваші домочадці із задоволенням пригостяться ситним і смачним шматочком курячої запіканки.

А ще можна сказати, що це дієтичний рецепт, тому всім, хто стежить за своєю фігурою, він точно пригодиться.

Страву можна подавати з салатом зі свіжих овочів, гарніром із круп, картоплею або самостійно.

Інгредієнти:

  • варене куряче філе — 300 грамів
  • борошно — 2 ст. л.
  • яйця — 2 штуки
  • сода — 0,5 ч. л.
  • спеції за смаком
  • молоко — 150 мл
  • сир — 50 г
  • сіль — за смаком

Приготування:

  1. Готуємо основу для тіста: збиваємо яйця, молоко і сіль.
  2. Додаємо просіяне борошно і соду. Додаємо спеції і перемішуємо.
  3. Нарізаємо відварене філе грудки невеликими шматочками.
  4. Натираємо сир на крупній тертці.
  5. Все перемішуємо і виливаємо в форму, змащену маслом.
  6. Випікаємо при 200 С протягом 35 хвилин.

Страву можна їсти і в гарячому, і в холодному вигляді, завжди буде смачно. За бажанням можна присипати подрібненою зеленню. Приємного апетиту!

Джерело



Переглядів: 291