Салат з морською капустою — рецепт із часів СРСР!
Смачно, корисно і просто в приготуванні.
Раніше кожна господиня знала рецепт салату з морською капустою, бо цей популярний продукт був найдоступнішим в магазинах СРСР. Навіть за часів перебудови банки салату з морської капусти зайняли всі спорожнілі прилавки магазинів.
Зараз морська капуста теж зустрічається на прилавках магазину, проте куплений салат не зрівняється зі стравою приготовленою вдома. А ще ця закуска не лише проста в приготуванні, неймовірно смачна, а ще і корисна для здоров’я. Обов’язково спробуйте!
Інгредієнти:
- 220 г моської капусти;
- 330 г відвареного рису;
- 3 яйця круто зварених;
- 1 головка ріпчастої цибулі;
- по 2 ст. л. майонезу і сметани;
- сир бринза за бажанням
- суміш перців.
Приготування:
- У салатницю висипаємо рис та додаємо морську капусту. Якщо водорості занадто довгі, попередньо їх розрізаємо на дрібніші шматочки. Все перемішуємо.
- Очищені яйця нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до решти інгредієнтів.
- Сир натираємо на тертці і теж додаємо до салатниці.
- Заправляємо салат заправкою і перемішуємо.
- Викладаємо у салатницю і прикрашаємо натертим сиром. Салат готовий. Смачного!
Більш детально можна подивитися на відео:
Переглядів: 375