Найкращий рецепт приготування розсольнику — швидко і просто
Смак, як в дитячому саду!
Цей густий і наваристий розсольник з перловкою на ароматному м’ясному бульйоні сподобається всім без винятку! А ще цей суп цілком може стати улюбленою першою стравою у Вашій родині!
Інгредієнти:
- Бульйон — 2-2,5 літра
- Картопля — 3 шт. (350 г)
- Морква — 1шт.
- Цибулина — 1 шт.
- Огірки солоні — 2шт. (180 г)
- Перловка — 50 г
- Рослинна олія — 40 мл.
- Сіль — 1ч.л.
- Чорний перець — за смаком
- Зелень — за смаком
Приготування:
- Варимо курячий бульйон. Промиваємо перлову крупу, заливаємо склянкою води і варимо до напівготовності.
- Натираємо на крупній тертці солоні огірки. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці.
- Обсмажуємо овочі на рослинній олії до м’якості, потім додаємо огірки і заливаємо 2-ма черпаками бульйону, тушкуємо на середньому вогні близько 10-15 хвилин.
- Додаємо в готовий бульйон картоплю, порізану кубиками або брусочками.
- Додаємо перловку і варимо 10 хвилин.
- Потім додаємо огірки з морквою і цибулею. Варимо 10-15 хвилин, солимо перчимо до смаку.
- Додаємо м’ясо і зелень за смаком.
- Варимо пару хвилин і вимикаємо. Даємо розсольнику настоятися близько 5-10 хвилин
Подробиці і деталі приготування ви можете подивитися у відео нижче.
Переглядів: 286