Курячі ніжки з універсальною підливою, яка відмінно доповнить будь-який гарнір

Кулінарні рецепти

Смачна страва і до обіду, і до вечері.

Не знаєте, що приготувати до вечері? Тоді ловіть рецепт приготування курячих ніжок в найніжнішій підливі. Вона відмінно доповнить будь-який гарнір, виходить смачною і дуже ніжною.

Необхідні продукти:

  • 6 курячих ніжок
  • 1 чайна ложка солі
  • пів чайної ложки розмарину
  • пів чайної ложки куркуми
  • пів чайної ложки паприки
  • чорний перець
  • рослинна олія
  • 1 цибулина
  • 4 зубчики часнику
  • 1 чайна ложка цукру
  • 150 грамів сметани
  • 200 мілілітрів води

Починаємо приготування:

  1. Курячі ніжки кладемо в миску, додаємо сіль, перець, розмарин, куркуму і паприку. Натираємо спеціями м’ясо і залишаємо на 15 хвилин.
  2. У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо ніжки на середньому вогні до рум’яності.
  3. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
  4. Прибираємо курку зі сковороди і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо подрібнений часник, сметану і воду. Все перемішуємо.
  5. Кладемо ніжки до овочів, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Потім м’ясо перевертаємо і готуємо без кришки ще 20 хвилин.
  6. Готову страву подаємо з гарніром з будь-якої крупи, макаронів або картоплі.

Смачного!

Джерело



Переглядів: 313