Рецепт цибулевих кілець з моцарелою — це поєднання смаків нікого не залишить байдужим
Хрустке панірування і тягучий сир.
Рецепт ситної і неймовірно смачної закуски. Цибулеві кільця гарні, як до перегляду фільму, так і до кухлика пива.
Інгредієнти
- Цибуля — 2 шт.
- Моцарела — 100 грамів
- Яйця — 2 шт.
- Борошно — 100 грамів
- Панірувальні сухарі — 100 грамів
- Сіль — 0,5 ч. л.
- Рослинна олія
Приготування
- Моцарелу нарізати на тонкі пластинки. Цибулю нарізати на кільця шириною приблизно 1,5 см.
- Підбирати по 2 цибулевих кільця так, щоб їх діаметр відрізнявся на пів сантиметра.
- У більшу цибулеве кільце укласти менше. В отвір між ними покласти моцарелу. Повторювати, поки не закінчиться сир.
- У невелику глибоку тарілку розбити 2 яйця. Посолити і перемішати.
- Підготувати окремі тарілки з борошном і панірувальними сухарями.
- Цибулеві кільця з моцарелою обваляти в борошні, потім в яйці, потім в панірувальних сухарях. А потім ще раз в яйці і панірувальних сухарях. Повторити так з усіма кільцями.
- Сковороду поставити на середній вогонь, додати рослинну олію і розігріти її до 200°C.
- У розігріту олію опустити цибульне кільце. Смажити 2-3 хвилини до золотистої скоринки, постійно перевертаючи.
- Прибрати на тарілку з серветками, щоб стік зайвий жир. Цибулеві кільця з моцарелою готові!
Переглядів: 296