Незвичайна страва зі шпрот. І для перекусу підійде, і на святковому столі буде доречною
Смачна, недорога і проста в приготуванні намазка на хліб.
Що приготувати на сніданок і дати домашнім на перекус? Пропонуємо рецепт пасти для бутербродів зі шпрот з плавленими сирками. Такий паштет з консерви — смачна і ситна закуска.
Готується дуже просто, з доступних продуктів, які відмінно поєднуються між собою. Маючи в запасах невелику кількість інгредієнтів можна приготувати апетитну страву, яка припаде до смаку дорослим і дітям.
Паштет відмінно підійде для повсякденної трапези або для святкового столу. Часу для приготування цієї страви знадобиться трохи, а результат сподобається всім. Спробуйте
Інгредієнт:
- Плавлений сирок -180 грамів
- Шпроти в маслі — 160 грамів
- Перець мелений — за смаком
- Сіль — 1/3 ч. л.
- Гірчиця в зернах — 1 ст. л.
Приготування:
1. Отже, скибочки чорного хліба викладаємо на суху сковороду і підсушуємо з одного боку на середньому вогні.
2. Розрізаємо на частини 180 грамів плавленого сирка, відправляємо в ємність для погружного блендера.
3. Сюди ж додаємо 1 ст л.гірчиці в зернах, 1/3 ч. л. солі, за смаком додаємо мелений перець, і 160 грамів шпротів в олії. Все це перебиваємо в однорідну масу блендером.
4. В результаті виходить ароматна і смачна намазка. Можна намазувати її на хлібець і подавати до столу. Приємного апетиту!
Переглядів: 278