Найпростіший насипний яблучний пиріг без яєць, ароматний, соковитий — це райська насолода
Домашня випічка!
Простий яблучний пиріг, який тане в роті. Тісто — змішані сухі інгредієнти і начинка з соковитих яблук. Вам навіть не знадобиться блендер. Поєднання хрусткого пісочного тіста з тертими яблуками — це райська насолода.
10 хвилин вашого часу, плюс трохи на випічку, і все готово. Вам обов’язково сподобається! Діліться цим класним рецептом зі своїми близькими!
Інгредієнт
- Яблука — 6 шт. (1,150 кг)
- Борошно пшеничне — 200 грамів
- Манна крупа — 200 грамів
- Цукор — 150 грамів
- Вершкове масло — 150 грамів + трохи для змазування форми
- Розпушувач для тіста — 2 грамів
- Ваніль — 1 грам
- Кориця або трохи алкоголю — на свій смак
Приготування
1. Яблука нарізати на 4 частини і видалити серцевину.
2. Чисті яблука натерти на крупній тертці. Додати трохи кориці або алкоголю (коньяк, віскі, або який то лікер) і перемішати.
3. Робимо сухе тісто. У борошно додаємо ваніль, манку, цукор та розпушувач. Ретельно все перемішати.
4. Форму змастити маслом. Викласти пиріг шарами, чергуючи сухе тісто з яблуками. Шар з яблук трохи утрамбовуючи. Повинно вийти 3 шари сухої суміші та 2 шари яблук.
5. Зверху натерти на тертці вершкове масло.
6. Запекти в духовці при температурі 180 градусів протягом 50 хвилин. На програмі “верхній і нижній гриль”, без конвекції.
Переглядів: 478