Салат “Венеція”: смачна закуска за кілька хвилин

Кулінарні рецепти

Подати цю страву можна на святковий стіл або просто на вечерю.

Цей салат можна приготувати за кілька хвилин. Ситна закуска, яскрава і дуже смачна. Готується неймовірно швидко. Адже для нього вам знадобляться продукти, які не потрібно попередньо відварювати. Погодьтеся, що це значно економить час.

Необхідні продукти

  • свіжа морква — 300 г;
  • свіжий огірок — 200 г;
  • напівкопчена ковбаса — 200 г;
  • сир твердий — 200 г;
  • консервована кукурудза — 200 г;
  • майонез;
  • сіль, перець — за смаком.

Починаємо приготування

  1. Моркву очищаємо і натираємо на тертці, як для моркви по-корейськи. Так само робимо зі свіжим огірком. Терті овочі перекладаємо в миску.
  2. На великій тертці натираємо сир і додаємо до решти продуктів.
  3. Ковбасу нарізаємо смужками, а потім соломкою. Перекладаємо в миску.
  4. До овочів додаємо кукурудзу, сіль і перець за смаком, перемішуємо.
  5. Заправляємо салат майонезом, знову перемішуємо і можна подавати до столу. Порада: можна використовувати домашній майонез, тоді ваша страва набуде зовсім іншого смаку.

Джерело



Переглядів: 336