Подряпані кабачки фаршировані бринзою — порадуйте себе і здивуйте всіх за столом
Простий рецепт холодної закуски.
Приготуйте цю чудову закуску з кабачків. Красиві кабачки з цікавою начинкою і фантастичний соус на додачу! Простий рецепт на кожен день.
Інгредієнти
- Кабачки — 3 шт.
- Бринза — 200 грамів
- Помідори — 500 грамів
- Сіль, чорний перець за смаком
- Цибуля — 1/2 шт.
- Часник — 2 зуб.
- Гострий перець — 1 шт.
- Зелень петрушки
- Рослинна олія — 2 ст. лож. (для смаження)
Приготування
1. Починаємо з того, що подряпані кабачки відправляємо в киплячу, підсолену воду й варимо хвилин 7. У кабачків просто відрізаємо хвостик і виделкою робимо неглибокі подряпини.
2. Поки кабачки остигають, готуємо соус. Половинку цибулини злегка обсмажуємо в рослинній олії (пару ложок). Сюди ж додаємо порізаний гострий перець. Натремо помідори на грубій тертці (позбавимося від шкірки) і додаємо до цибулі. Посипаємо сіллю, перцем, пару зубчиків часнику, (можливо щіпка цукру) і кип’ятимо 5 хвилин.
3. У кабачків вичищаємо серединку, можна зробити звичайною ложкою. І начиняємо шматочками бринзи.
4. Відправляємо кабачки в соус, зменшуємо нагрівання і готуємо хвилин 5-7 постійно перевертаючи та поливаючи соусом кабачки.
5. Даємо кабачкам добре охолонути, прямо в соусі (близько години) і закуска готова.
Подробиці приготування дивіться у короткому відео рецепті.
Переглядів: 285