На Прикарпатті зареєстрували 77% недотримання карантину
Із 47-ми весіль, 36 відбулися з порушеннями, повідомляє результати моніторингу від 18-19 липня пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Впродовж вихідних інспектори перевірили 317 закладів, з яких працювали 213. У 96-ти прикарпатських ресторанах та кав’ярнях тривали святкування. У 60-ти відсотках закладів харчування працівники Держпродспоживслужби виявили порушення протиепідемічних вимог, повідомляє Суспільне.
Моніторинг закладів громадського харчування буде тривати до закінчення карантину.
При встановленні повторних порушень санітарно-епідемічних вимог, інспектори Держпродспоживслужби пропонуватимуть місцевим комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалювати рішення щодо призупинення роботи закладів громадського харчування.
Переглядів: 253