Картопля запечена в медовому соусі зі сметаною та хроном
Завдяки медовому соусу картопля набуває нових смакових відтінків.
Весь секрет цієї страви у меді, який у тому числі можна замінити кленовим сиропом.
Інгредієнти
- картопля — 6 шт.,
- рослинна олія — 2 ст. л.,
- мед (рідкий) — 1 ст. л.,
- паприка (мелена) — 0,5 ч. л.,
- базилік (сушений) — 2 ч. л.,
- сіль за смаком.
Приготування
Картоплю очистить і наріжте часточками.
У склянку додайте олію, мед, спеції та сіль. Добре перемішайте віночком або вилкою.
Викладіть картоплю в форму для запікання і полийте зверху соусом: сметана (4 столові ложки), готовий хрін в баночці (1 чайна ложка), сіль за смаком.
Запікайте страву в духовці при температурі 200 градусів близько 30-40 хвилин.
Все разом виходить пікантно і насичено. Приємного апетиту!
Переглядів: 284