Незвичний салат “Бардо” з червоною квасолею (ВІДЕО)
Пропонуємо вам рецепт доволі цікавого салату.
У ньому є все для повноцінного перекусу. Він відмінно доповнить будь-яке основне блюдо або стане прекрасним перекусом між основними прийманнями їжі. Салат виходить ситним, яскравим і надзвичайно апетитним. Ви залишитеся від нього в захваті!
Необхідні продукти:
- 1 банка консервованої квасолі
- 2 помідори
- 100 грамів сиру
- петрушка
- зелена цибуля
- 4 зубчики часнику
- майонез
- сіль, перець за смаком
- 4 скибочки білого хліба
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1 чайна ложка прованських трав
Починаємо приготування:
- Хліб нарізаємо невеликими кубиками або брусочками. Перекладаємо його в миску, додаємо оливкову олію і прованські трави, перемішуємо. Потім перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Відправляємо їх у духовку, розігріту до 150 градусів. Підрум’янюємо протягом 10 хвилин.
- Помідори нарізаємо невеликими шматочками, кладемо в салатник.
- Подрібнюємо зелену цибулю, додаємо до помідорів. Подрібнюємо петрушку і кладемо до решти продуктів.
- Сир нарізаємо брусочками і кладемо в салатник. Туди ж кладемо червону консервовану квасолю.
- У майонез видавлюємо часник, перемішуємо і відправляємо в салат. Солимо і перчимо його за смаком, перемішуємо і салат готовий! Перед подачею присипаємо сухариками і подаємо до столу.
Переглядів: 301