Ніжна соковита грудка індички в ароматній олії з часником і розмарином
Запечена грудка індички з часником і травами — простий рецепт.
Пропонуємо вам легкий рецепт смачного м’яса, яке буде ароматним та м’якеньким.
Інгредієнти:
- Грудка індички без шкіри й кісток — 1 кг
- Масло вершкове, розм’якшене — 1/2 чашки
- Часник — 2 зубчики
- Розмарин сушений або свіжий — 1 ч. л.
- Чебрець сушений або свіжий -1 ч. л.
- Свіжа петрушка — 2 ч. л.
- Сіль — 1/2 ч. л.
- Чорний перець — 1/4 ч. л.
Спосіб приготування:
- Розігріти духовку до 160 °С.
- Грудку індички помити й добре промокнути паперовими рушниками.
- У мисці змішати масло, подрібнений часник, трави, сіль і перець і змастити цією сумішшю філе індички з усіх боків.
- Помістити індичку в рукав для запікання і відправити в розігріту духовку на 1 годину.
- Вийняти і дати відпочити 10-15 хвилин. Нарізати порційними шматками й подавати.
- Смачного!
Переглядів: 244