Яйця фаршировані крабовими паличками — закуска, яка виходить дуже смачною і ніжною
Це справжня окраса святкового столу!
Цей простий рецепт сподобається будь-якій господині. Не треба буде морочитися з тривалим приготуванням і купувати екзотичні продукти. Фаршированими яйцями можна прикрасити будь-який святковий стіл.
Інгредієнти
- Крабові палички 100 г;
- Яйця 5 шт;
- Сир 100 г;
- Майонез 2 ст. л;
- Сіль за смаком;
- Кріп ½ пучка;
- Зелена цибуля 50 г.
Приготування
- Відварюємо яйця до готовності, даємо охолонути та очищаємо від шкірки.
- Розрізаємо на половинки та виймаємо жовток.
- Крабові палички натираємо на дрібній тертці. Викладаємо в миску.
- Також на тертці натираємо сир і викладаємо в миску.
- Подрібнюємо жовтки та додаємо в миску.
- Додаємо сіль, подрібнену зелень і майонез. Ретельно перемішуємо.
- Половинки білків фаршируємо начинкою.
- Викладаємо на блюдо і прикрашаємо рубаною зеленою цибулею. Подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Переглядів: 253