Молода тушкована капуста з м’ясом і рисом — ця страва прийдеться до смаку кожному, хто її спробує
Смачне і дієтичне блюдо.
Капусточка, тушкована з м’ясом та рисом не лише смачне, але і дієтичне блюдо. Її можна подавати до обіду або вечері. Це цілком самодостатня страва, яка прийдеться до смаку кожному, хто її спробує.
Необхідні продукти
- 500 грамів молодої капусти
- 300 грамів фаршу
- 1 морква
- 1 цибулина
- 1 столова ложка томатної пасти
- 13 частина склянки рису
- 1 стакан води
- рослинна олія
- 1 чайна ложка хмелі-сунелі
- сіль, перець за смаком
- 1 столова ложка сметани
Починаємо приготування
- Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Кладемо їх на сковороду та обсмажуємо до рум’яного стану.
- Натираємо на тертці очищену моркву і додаємо до цибулі, все перемішуємо і тушкуємо ще 3-5 хвилин. Потім додаємо фарш, знову перемішуємо. Обсмажуємо його розминаючи лопаткою кілька хвилин.
- Молоду капусту шаткуємо. Додаємо до фаршу з овочами, перемішуємо і злегка обсмажуємо. Потім додаємо томатну пасту, вливаємо воду, додаємо сіль і перець за смаком, хмелі-сунелі та промитий рис. Все перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні 20-25 хвилин. Готову капусту подаємо до столу.
Переглядів: 363