Учасники міжнародного бізнес-форуму відвідали підприємства, які працюють у Калуській громаді

Суспільство
У суботу, 26 жовтня, представники іноземних делегацій та гості з інших громад України відвідали підриємства, які розвивають свої потужності в Калуській громаді.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду


Зокрема оглянули компанії, які релокували в Калуську громаду – «Моторімпекс», «Сузіря», «Імператив», “In white”. Також відвідали індустріальний парк «Kalush Industrial HUB».


Перебуваючи на підприємствах, представники бізнесу спілкувалися з керівництвом та працівниками про досягнення, проблеми та плани на майбутнє.


Як зазначає начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Юрій Соколовський, гості були вражені кількістю релокованих підприємств у Калуську громаду, яких вже понад 30. Адже це, насамперед, створення нових робочих місць. І що дуже важливо – розвиток економіки громади та сприяння економічній стійкості України під час війни.


Богдана Галайда, членкиня правління ВГО “НОВА ФОРМАЦІЯ” депутатка Калуської міської ради, директорка ТОВ “АКВАТОРІЯ-КАЛУШ”, яка супроводжувала гостей поділилася, що представники делегацій були подивовані швидкістю відновлення діяльності релокованих підприємств на нових місцях.


Тут відзначалася роль Калуської міської ради, яка стала «інвест-нянею» для компаній, які шукали приміщення для розміщення виробництв через війну. Також розповіла, що за підсумками проведеного бізнес-форуму буде створена платформа для обміну інформацією та сприяння подальшому розвитку бізнесу в Калуській громаді.


Нагадаємо, масштабний Міжнародний бізнес-форум Прикарпаття, який організований ВГО «Нова формація» за підтримки Калуської міської ради, відбувся у Калуші 25 жовтня.


Захід став унікальною платформою для обговорення ключових викликів, що стоять перед Україною, пошуку інноваційних рішень, а також для формування стратегічних партнерств між бізнесом, владою та міжнародними організаціями.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 73
banner