Прикарпатські спортсмени з новими досягненнями на світових та українських аренах

Суспільство
Прикарпатський нацгвардієць Михайло Селіванов став чемпіоном світу з кікбоксингу за версією WTKA, що відбувся в Італії. «Золото» боєць присвятив полеглому побратиму Віталію Мерінову.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Прикарпатська спортсменка Аліна Філіпович здобула бронзову медаль у ваговій категорії 57 кг на Чемпіонаті світу з трьох видів боротьби серед спортсменів до 23 років, що відбувся в Албанії. Це досягнення – результат невпинної праці нашої спортсменки, відданості спорту та жаги до перемоги.


Семеро прикарпатців у складі національної збірної команди України беруть участь у 9-му Кубку світу з таеквон-до, який сьогодні розпочинається в Аргентині. Йдеться про Артура Кузьміна, Артема Гаєнка, Марка Бойчука, Лідію Приймак, Дарію Томенчук, Дениса Липовецького та Тимофія Матвійчука. Прикарпатські спортсмени є вихованцями заслужених тренерів України Олега та Катерини Солов‘їв, які представляють Івано-Франківську ДЮСШ №1 та Івано-Франківський спортивний ліцей.


Загалом Кубок світу зібрав 180 команд і 2000 учасників.


Блискучі результати на чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮШОР, ШВСМ, УФК та Спортивних Клубів, що відбувся у Києві, продемонстрували наші тхеквондисти:
  1. 1-е місце – Роман Годима та Вікторія Жибчин;
  2. 2-е – Маргарита Крайнова, Катерина Корсак, Ярина Костюк, Іван Брикін, Анна Брикіна, Вадим Олійник, Сергій Черепаха;
  3. 3-є – Олександр Амерханов, Валерія Малімон, Вероніка Рожанська, Дмитро Курій, Артем Шевцов, Злата Медведєва, Марія Грицак, Олександр Андрейчук, Соломія Дубницька, Артем Діденко, Тетяна Жолоб.
  • Тренери: Олександр та Уляна Корсак, Каміла Томін, Володимир Гаврилаш, Сергій Пилипенко.

700 тисяч гривень для підтримки 50-го полку ім. Семена Височана Нацгвардії України зібрали під час благодійного турніру з міні-футболу, що відбувся в Івано-Франківську. Ці кошти підуть на закупівлю обладнання для підрозділів БПЛА, зокрема, на наземні станції керування дронами, антени, щогли, детектори дронів та EcoFlow.


«Вітаємо наших земляків з перемогами! Вперед до нових висот!», – зазначила Світлана Онищук.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 70
banner