Дні дисципліни провели в поліції охорони Івано-Франківщини

Суспільство
В Управлінні поліції охорони Івано-Франківської області відбувся захід «Дисципліна та законність», де розглянули тему «Роз’яснення щодо фінансової доброчесності декларантів».


Пише Голос-Інфо з посиланням на Управління поліції охорони в Івано-Франківській області


Т.в.о. старшого інспектора із запобігання корупції Управління поліції в Івано-Франківській області капітан поліції Анна Ведернікова розповіла про застосування окремих положень Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку), а також ознайомлення з новелами у декларуванні».


Також під час заняття були розглянуті питання видів декларацій та порядок їх подання. Висвітлено окремі питання декларування знищеного майна та подарунків.


Акцентувалась увага на повідомленні про суттєві зміни в майновому стані, а також повідомленні про відкриття валютного рахунка. Крім того, було порушене питання відповідальності за недотримання вимог фінансового контролю.


На останок уповноважена із запобігання корупції ознайомила присутніх із нововведеннями, які були презентовані НАЗК 11.10.2024 року
(https://nazk.gov.ua/…/avtozapovnennya-deklaratsii-nazk…/).


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 100
banner