За ініціативи засновниці фонду “Українська Єдність” спільно з Калуською адміністрацією, організували захід для матерів, дружин та дітей загиблих військовослужбовців

Суспільство
За ініціативи засновниці фонду “Українська Єдність” Людмили Прощук, спільно з Калуською районною державною адміністрацією Жанна Табанець, організували захід для матерів, дружин та дітей загиблих військовослужбовців.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Українську Єдність


Матері та дружини наших Героїв мали змогу взяти участь в арт-терапії, де вони власноруч розмальовували картини, виражаючи свої емоції через творчість.


Для найменших учасників організували спільно з СпівДія Діти Заради дітей майстер-клас із розмальовування гіпсових фігур, а після цього діти весело провели час в ігровій кімнаті.


Цей день підтримки та єднання дав можливість родинам загиблих захисників з Калуської громади відчути тепло, турботу та силу спільноти.


ʼʼЩиро дякуємо нашим захисникам за їхню мужність, незламність і відвагу! Низький уклін за захист нашої країни та майбутнього кожного з нас.
ПК “Мінерал” Виставкова зала Калуш Едуард Прощук Наталя Вібла Ярослава Гасяк Петро Матейко Ivan Khomyak Назарій Дюк Олександр Кузьмаʼʼ, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 128
banner