Служба відновлення Івано-Франківщини взяла участь у вшануванні полеглих Героїв-захисників

Суспільство
Щомісяця в Меморіальному сквері Івано-Франківська вшановуємо полеглих Героїв. Загальнообласна акція “Дзвін пам’яті” – це спільна молитва за полеглих. Цього разу її очолив Блаженнійший Митрополит Київський та всієї України Епіфаній.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Івано-Франківській області


“Наші захисники та захисниці – в мирному житті вони виконували різну роботу, працювали на дорогах, будували мости, навчалися та мріяли. Чимало з них полягли на полі бою за час російсько-української війни.
Шана всім, хто бореться за нашу незалежність. Наш священний обов’язок – пам’ятати загиблих Героїв”, – йдеться в дописі.

До пам’ятного заходу долучилися й працівники Служби відновлення Івано-Франківщини, а також інші колективи, військові та студенти.


Після належних військових почестей-салютів начальниця ОВА Світлана Онищук та перший заступник голови облради Василь Гладій подякували рідним загиблих захисників за героїзм і жертовність воїнів та вручили посмертні державні та обласні нагороди.


“Дзвін пам’яті нагадує, яку дорогу ціну платимо за нашу незалежність, за просте людське право жити у своїй вільній демократичній Українській державі. Доземний уклін усім нашим захисникам та захисницям, які віддали найцінніше – свої життя за мир на нашій землі”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 125
banner