Муніципальна інспекція Калуша застерігає громадян від розпивання спиртних напоїв та перебування у нетверезому стані на вулицях міста

Суспільство
Під час патрулювання вулиць міста за крайній тиждень сектором з охорони громадського порядку виявлялися та припинялися чергові випадки розпивання спиртних напоїв та перебування осіб в громадських місцях у нетверезому стані. Було виявлено осіб з гострими ступенями алкогольного сп’яніння.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду


Працівники сектору з охорони громадського порядку ситуацій застерігають громадян від розпивання спиртних напоїв та перебування у нетверезому стані на вулицях міста, особливо при понижених температурних показниках.


Під час вживання алкоголю в холодну пору притуплюються відчуття та фізіологічні процеси в організмі. Може здаватись, що людині стає тепліше, але насправді таке відчуття оманливе.


Під впливом алкоголю нервові реакції, які сигналізують, що тіло починає охолоджуватись, сповільнюються. Через це людина поступово втрачає контроль над відчуттям холоду, що може призвести до переохолодження.


Окрім звичного патрулювання вулиць міста, було забезпечено громадський порядок під час відкриття інтерактивних меморіальних дощок полеглим воїнам на фасадах Калуського ліцею № 2 та ліцею ім.Д.Бахматюка.


А також, під час чемпіонату області з футболу на стадіоні “Хімік”. Забезпечувався безперешкодний рух траурної колони під час похоронних заходів полеглому воїну в с.Вістова.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 87
banner