На Коломийщині тривають “Дні здоров’я”

Суспільство
Сьогодні у с. Великий Ключів Нижньовербізької територіальної громади фахівці Коломийського районного відділу ДУ «ІФ ОЦКПХ МОЗ» спільно з медичними працівниками КНП Нижньовербізької СР «Нижньовербізький ЦПМСД»; КНП «Коломийська ЦРЛ» КМР; Мобільна Оптика та БФ «Карітас Коломия» провели захід «День здоров’я».

Пише Голос-Інфо з посиланням на Коломийську районну державну адміністрацію


Участь в акції взяла заступник голови Коломийської райдержадміністрації Ганна Кравчук. Долучилися до заходу не тільки доросле населення, а також і діти разом з вчителями та керівниками закладів освіти.


Основна мета виїзних акцій «День здоров’я» ініційованих генеральним директором ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» Русланом Савчуком – турбота про хороше самопочуття жителів громади, запобігання недугам і наближення якісних медичних послуг до людей.


Під час акції 97 жителів отримали 648 безкоштовних медичних консультацій та обстежень (382 лабораторних досліджень, 126 інструментальних досліджень, 48 консультацій сімейного лікаря, 34 – дерматолога, 37 – психолога, 21 – офтальмолога), з них 101 дослідження не відповідало нормі. Також проведено щеплення вакциною АДП-м та АКДП – 27 особам.


Серед гостей розповсюдили близько 300 інформаційних матеріалів щодо збереження громадського здоров’я.


Всі охочі мали можливість отримати відповіді на запитання щодо вакцинокерованих інфекцій. Адже вакцинація, особливо в умовах війни, це найбільш ефективний метод захистити себе та своїх дітей від тяжких захворювань та їх наслідків.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 116
banner