В Івано-Франківській облдержадміністрації обговорили реалізацію проєктів в медичній галузі спільно з благодійною організацією «Move Ukraine»

Політика, Суспільство
Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко зустрілася з керівництвом КНП “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня” та благодійного фонду «Move Ukraine».

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Йшлося про втілення спільних проєктів у закладах охорони здоров’я області, зокрема проведення капітального ремонту у стоматологічному відділенні обласної дитячої лікарні, а також покращення роботи реабілітаційного центру у цьому ж закладі.


Під час розмови зазначалося, що проведення робіт буде здійснено благодійним фондом. Натомість медичний заклад закупить необхідне обладнання. Це допоможе покращити надання стоматологічних послуг дітям з особливими потребами.


За інформацією лікарні, на сьогодні 30% діток з неврологічною патологією потребують лікування зубів під загальною анестезією. Разом з тим, проведення стоматологічних процедур, застосовуючи медикаментозний сон, необхідне дітям з генетичними захворюваннями та розладами нервової системи.


Окрім того, Людмила Сірко розповіла про створення у м. Яремче реабілітаційного центру “Діти війни”, який надатиме послуги пацієнтам, які постраждали внаслідок війни. За її словами, робота в цьому напрямі триває і на сьогодні вже розроблена візуалізація проєкту.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 211
banner