Форшмак з морквою — царська закуска за копійки
Закуска виходить дуже смачною.
Ваші гості будуть довго гадати з чого зроблена ця закуска. А коли дізнаються будуть приємно здивовані. Закуска виходить дуже смачною і за смаком нагадує червону ікру. При цьому вона гарно виглядає на бутербродах і стане відмінною бюджетною закускою на святковому столі.
Необхідні продукти
- 1 оселедець
- 150 грамів вершкового масла
- 2 плавлених сирків
- 150 грамів моркви
- 20 грамів зеленої цибулі
- Хліб
Починаємо приготування
- Очищаємо моркву і кладемо в каструлю, відварюємо до готовності.
- Оселедець очистити від нутрощів і шкурки. Відокремлюємо філе від кісток, а потім нарізаємо невеликими шматочками. Перемелюємо на м’ясорубці.
- Вершкове масло нарізаємо шматочками й також перемелюємо на м’ясорубці, так само чинимо з плавленим сиром і морквою.
- Ретельно все перемішуємо, намазуємо на хліб.
- Подрібнюємо зелену цибулю, посипаємо зверху і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Переглядів: 240