Міський голова Івано-Франківська провів зум зустріч з головою муніципальних зборів шведського міста Лулео – Даніелем Сміратом

Суспільство
Поговорили про бізнес, спільні точки дотику. А загалом, голова муніципальних зборів міста Лулео приємно, хвалить Франківськ. Бо каже, що у Швеції зараз, буває, скаржаться на якість проблеми. А потім розуміють, що ми (Івано-Франківськ) живемо у стані війни і незважаючи на це, добре розвиваємось.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Руслана Марцінківа 


“Ми гарно співпрацюємо зі шведськими друзями. Для нас важливо, що ми увійшли у шведський проект переробки відходів. Нам цікаво було б попрацювати в плані енергоефективності. Поки триває війна, на жаль, ми також маємо удари по енергетичній сфері.
Також нас цікавить підвищення конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу. Так, ми проводимо бізнес навчання для молоді та не зайвим є переймати і закордонний досвід.
Важливою є співпраця в сфері медицини. Реабілітація військових зараз на першому місці.
А ще – спорт, зокрема, баскетбольні команди, які гідно представляють Франківськ не лише в Україні, а й у Європі. Тому, можливо, проведемо товаристський матч між нашими жіночими збірними з баскетболу”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 142
banner