У Калуській громаді вже створені два індустріальні парки – комунальний індустріальний парк «Галіція» та приватний індустріальний парк «Калуш Продакшен»

Суспільство
Учасники сьогоднішньої зустрічі обмінялися контактами і надалі комунікуватимуть між собою щодо ідей та потреб водопостачання, водовідведення, електропостачання тощо. Ми ж, у свою чергу, виступаємо координаторами між бізнесом та керівниками індустріальних парків.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду


“Безсумнівно, ми, як орган місцевого самоврядування, прагнемо якомога швидше реалізувати наш стратегічний задум – Калуш – еко-індустріальна столиця західної України.
Розуміємо, що для цього необхідно, щоб індустріальні парки оперативно наповнювались промисловими підприємствами. Для їх пошуку ми вирішили об’єднуватись у співпраці з керівництвом індустріальних парків, керівниками їхніх управляючих компаній.
Сьогодні я запросив на велику діалогову зустріч для знайомства та обговорення шляхів співпраці представників релокованого бізнесу, які зацікавлені в будівництві нових потужностей у Калуській громаді, та керівництво індустріальних парків. Сподіваємося, що вже за декілька місяців у нас буде чітке розуміння того, які саме потужності будуть зведені на території індустріальних парків та які підприємства провадитимуть там свою діяльність”, – йдеться в дописі.

Невдовзі «Калуш Продакшен» та «Галіція» зацікавленим суб’єктам промисловості оприлюднять умови для провадження бізнесу на території індустріальних парків.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 156
banner