В Івано-Франківську взяли під варту чоловіка, який вимагав у ексдружини квартиру та погрожував спалити заживо

Суспільство
За процесуального керівництва прокурорів Івано-Франківської обласної прокуратури 44-річному місцевому мешканцю повідомлено про підозру у вимаганні в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 189 КК України).

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську обласну прокуратуру


За даними слідства, підозрюваний (раніше судимий) вимагав у своєї колишньої дружини переписати квартиру, яку їй подарувала сестра.


Упродовж квітня-червня цього року чоловік неодноразово приходив до потерпілої додому та погрожував їй фізичною розправою. Коли вона відмовлялась віддавати квартиру, він бив, душив і викручував їй руки. А також погрожував облити обличчя кислотою та спалити її в помешканні.


Слід зазначити, що пара розлучилась ще в жовтні минулого року.


За клопотанням прокурорів суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.


За вчинене кримінальне правопорушення підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі СУ ГУНП в Івано-Франківській області, оперативний супровід – Управління СБУ в Івано-Франківській області.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 125
banner