Держсекретар МВС зустрілася з вихованцями профільного Івано-Франківського ліцею

Суспільство
Івано-Франківський ліцей безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України вперше цього навчального року відкрив свої двері для 141 вихованця, серед яких – 73 дівчини та 68 хлопців. Діти стануть першими випускниками цього закладу загальносередньої освіти. Після двох років свого навчання тут вони зможуть вступити до закладів вищої освти системи МВС або будь-яких вишів України.



Під час свого робочого візиту до навчального закладу Інна Ящук наголосила на головних завданнях, які стоять перед усіма ліцеями безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС України. Також Держсекретар МВС провела робочу нараду з педагогічним колективом ліцею, до якого входить 30 вихователів та викладачів.


На території закладу розташовані навчальний корпус, житлові приміщення, де мешкають вихованці, їдальня, спортивна зала, тренувальні майданчики та зона відпочинку. В освітній програмі ліцеїстів – шкільні предмети для 10-11 класу та профільні предмети «Правознавство» та «Фізична культура».


Окрім Івано-Франківська, ліцеї Міністерства внутрішніх справ України розташовані в Києві, Дніпрі, Вінниці, Кривому Розі. Вони пропонують новий формат освіти, який поєднує високий рівень навчання з патріотичним вихованням.


Ці заклади першочергово приймають дітей загиблих та поранених захисників України, забезпечуючи їм якісну освіту та формуючи нове покоління героїв майбутнього.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 



Переглядів: 167
banner