Прикарпатські рятувальники беруть участь у навчаннях у Республіці Польща

Події, Суспільство

Рятувальники Івано-Франківщини беруть участь у масштабних спільних навчаннях, які відбуваються в рамках проєкту «Разом безпечніше. Підтримка рятувальних служб з Івано-Франківської області».


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


Підтримка рятувальних служб з Івано-Франківської області». Проєкт фінансується Програмою Польська допомога Міністерства закордонних справ Республіки Польща, що є черговим свідченням міцного партнерства між двома державами.


Темою навчань є гасіння пожеж на об’єктах нафтової промисловості та проходять на території Підкарпатського воєводства Республіки Польща.


  • Українські рятувальники підкреслили важливість таких спільних навчань, які дозволяють обмінюватися досвідом та запроваджувати сучасні підходи до боротьби з пожежами, адже гасіння пожеж на об’єктах нафтової промисловості потребує спеціальних знань, технічного оснащення і чіткої координації дій.
  • Цей проєкт є ще одним прикладом того, як міжнародна співпраця допомагає розвивати навички та підвищувати рівень безпеки як в Україні, так і за її межами. Учасники навчань висловили вдячність польським колегам за можливість не тільки навчитися самим, але й передати набуті знання іншим.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.






Переглядів: 244
banner