На Прикарпатті обговорили майбутнє транскордонного співробітництва в рамках Програми Interreg Польща-Україна

Суспільство

Віталій Ільчишин Заступник Голови Івано-Франківської ОДА разом з начальником Департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Олександром Зрайком взяв участь у консультаційній зустрічі Interreg POST27 і подякував представництву Спільного секретаріату Програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027 за підтримку у реалізації проєктів.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Також участь у консультаційній зустрічі взяли представники органів влади й громадянського суспільства, експерти, освітяни, діячі культури та науки і працівники інших служб.


Основне завдання таких зустрічей – обговорити і визначити пріоритети і напрямки, за якими будемо працювати у новому програмному періоді 2027 року.


Варто зазначити, що в нашій області в рамках минулого програмного періоду програми реалізовано 10 проєктів, а загальна сума залучених грантових коштів становила близько 11 мільйонів гривень.


Цього разу в рамках програми Interreg NEXT 2021-2027 реалізовуватимуть 8 проєктів на суму близько 7,5 мільйонів євро у сфері охорони здоров’я, екології та два великих інфраструктурних проєкти: «Безпека навколишнього середовища – створення українсько-польської мережі управління лісовими пожежами в Карпатському регіоні» та «Карпатські вузькоколійки – подорож слідами карпатських лісових залізниць».


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


 

 



Переглядів: 207
banner