Презентували ІІ книгу “Почесні громадяни міста Івано-Франківська”

Суспільство

235 сторінок пам’яті й пошани… Сьогодні презентували ІІ книгу “Почесні громадяни міста Івано-Франківська”. В ній про 38 Почесних громадян, яким присвоїли звання з квітня 2019 до лютого 2022 року.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Руслана Марцінківа 


Це праця направлена на вшанування пам’яті тих, кого вже з нами немає і тих видатних особистостей, які протягом життя прославляють місто: Степан Пушик, Іван Климишин, Богдан Борович, Степан Волковецький, учасники Революції Гідності Роман Гурик, Василь Мойсей, учасники російсько-української війни та його Всесвятість Вселенський Патріарх Варфоломій. Крайнім Почесним громадянином, який увійшов в книгу, став художник Орест Заборський. Йому присвоїли звання напередодні повномасштабної війни – 23 лютого 2022 року.


“Розуміємо, що будуть ще книги, бо, на жаль, війна триває і наш обов’язок вшанувати пам’ять захисників. Тому ми не маємо права бути байдужими до жодної долі. Хочеться, щоб ця книга була в кожній бібліотеці, в кожному навчальному закладі, бо вона є надзвичайно важливою. Нехай вона буде орієнтиром патріотизму для нашого майбутнього, для наших дітей. Дякую всім, хто працював на упорядкуванням, щиро дякую Євгену Барану”, – йдеться в дописі.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 156
banner