Рятувальники Прикарпаття провели заходи для дітей з Сумщини

Суспільство
Сьогодні завершився третій заїзд у безпековому таборі для дітей із Сумщини, організований Благодійним фондом «Чисті серцем» у співпраці з рятувальниками.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


На завершення зміни діти ознайомились з технікою та спорядженням рятувальників, відвідали Клас безпеки при Головному управлінні ДСНС в області.


Фахівці ДСНС наголосили присутнім на дотриманні правил безпеки життєдіяльності, зокрема під час перебування вдома, під час відпочинку на природі, при виявленні вибухонебезпечних предметів та розповіли алгоритми дій у випадку виникнення небезпечних ситуацій.


Діти пообіцяли обов’язково дотримуватись усіх важливих правил у повсякденному житті. Також учасники табору мали можливість спробувати себе у ролі рятувальників, проходячи спеціальну естафету з елементами Firefighter Combat Challenge.


На завершення заходу усі учасники Безпекового табору отримали від рятувальників сертифікати про проходження навчання. Представники жіночого об’єднання «Мереживо» вручили команді Головного управління ДСНС в області подяку за проведення практичного безпекового тренінгу щодо дій у різних надзвичайних ситуаціях та наданні першої домедичної допомоги.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.







Переглядів: 122
banner