П’ятеро коломийських підприємців отримають по 100 тисяч на розвиток бізнесу

Суспільство
Конкурс стартапів та бізнес-ідей відбувся. Маємо п’ять переможців, які отримають від міської ради по 100 тисяч гривень на реалізацію своїх проєктів.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Богдана Станіславського


Кожен з учасників мав чудову ідею, варту уваги. Але у конкурсі мають бути переможці, тому комісії довелось зробити тяжкий вибір і обрати кращих.


По 100 тисяч для свого бізнесу отримають:
  • ТзОВ “Остео баланс” – це сучасний медичний реабілітаційний центр, спрямований на надання комплексних послуг з діагностики, лікування та відновлення пацієнтів із захворюваннями нервової та опорно-рухової системи. За кошти міської ради підприємець планує розширення спектра послуг шляхом купівлі комп’ютерного електроміографа.
  • Марія Латчук, бізнес-ідея якої полягає у виготовленні та продажі натуральної корисної продукції, а саме: пастили, фруктових чипсів, трав’яних чаїв, арахісових паст.
  • Михайло Майгутяк, бізнес-ідея якого полягає у створення племінної пасіки із розведення та збільшення популяції карпатських бджіл.
  • Владислав Коваль, проєкт якого передбачає розширення виробництва в уже існуючій майстерні для виготовлення унікальної керамічної сувенірної продукції, яка буде реалізовуватися в місцевих магазинах Коломиї.
  • Ярослава Леміш та її проєкт «Школа кравецької майстерності LeRosh». Це простір для навчання людей, які бажають опанувати нові знання та навички, освоїти кравецьку справу починаючи з нуля або вдосконалювати наявні навички у творчій професії кравецької майстерності незалежно від віку.

Конкурс стартапів та бізнес-ідей показує, як багато у громаді є активних людей, які мають круті ініціативи. Міська рада готова їх підтримувати, і ми надалі продовжуватимемо це робити.


Бажаю переможцям вдало реалізувати свої проєкти. А всім іншим учасникам та підприємцям громади – за нагоди обов’язково подаватись на конкурс від міської ради.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 114
banner