Калуську вишиванку пропонують отримати за донат на РЕБ

Суспільство
Громадська організація «Очаків морська фортеця України» проводить акцію – «Вишиванка – за донат від 100 гривень». Учасниками акції стануть всі донати від 100 гривень, зроблені від початку жовтня. Наприкінці місяця за допомогою комп’ютера визначать переможців. Вони отримають вишиванки із Калуша.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду 


Кошти спрямують на український комплекс радіоелектронної боротьби для сил оборони міста Очаків.


Із Очаковом Калуську громаду пов’язують давні приязні стосунки. У довоєнні часи місто мало шефство над військовою частиною, що була дислокована в Очакові. Зараз військовослужбовці частини продовжують виконувати завдання із захисту Батьківщини, і кажуть: допомога із Калуської громади — надзвичайно актуальна, і дуже відчутна.


Вишиванки за донат передали волонтери із приватного підприємства Калуша. Один з організаторів акції – військовослужбовець Ростислав Ковальчик каже, що із початком повномасштабного вторгнення хвиля популярності вишиванок — зросла.


Люди хочуть патріотичної тематики: тризуба, жовто-синіх кольорів. У Калуші годі шукати людину, яка не має вишиванки. Однак, приходять по другу-третю сорочку — для різних свят.


Переможці акції за бажання зможуть адаптувати дизайн і розмір вишиванки під власний смак. Якщо будуть переможці і переможниці, виготовлять жіночі вишиванки.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 70
banner