На Прикарпатті відкрили підрозділ місцевої пожежної команди

Події, Суспільство

27 вересня відбулося відкриття підрозділу місцевої пожежної команди у селі Єзупіль Івано-Франківського району.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області


Відтепер у випадку надзвичайних ситуацій та подій на допомогу мешканцям селища Єзупіль, а також сіл Ганнусівка, Довге, Побережжя та Стриганці прийде команда з п’яти добровольців-вогнеборців, які пройшли відповідне навчання.


Новостворена команда забезпечена необхідним обладнанням, а також двома пожежними автомобілями, один з яких передало Головне управління ДСНС в області, а інша громада отримала від гміни Колоньовська Республіка Польща.


Участь у відкритті взяв заступник начальника Головного управління ДСНС України в області Віталій Федунків, депутат обласної ради Любомир Слободян, а також партнери з Польщі, мешканці громади та представники місцевої влади.


Привітала новостворений підрозділ з відкриттям і місцева команда ДЮРП.
 “Завдяки розумінню керівництва громади, що безпека і захист потрібний кожному мешканцю, громада у такий складний час віднайшла можливість відкрити підрозділ добровольців — вогнеборців, яка буде ефективно надавати допомогу у будь-якій надзвичайній ситуації”, – зазначив заступник начальника Головного управління ДСНС в області Віталій Федунків.

Загалом, на сьогодні на Івано-Франківщині функціонує 18 підрозділів ДПД які є важливим чинником забезпечення пожежної безпеки населення Прикарпаття.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.




Переглядів: 123
banner